úterý 24. února 2015

Hovězí steak s domácími hranolkami

Občas je potřeba dát si pořádně do nosu! Hovězí byste rozhodně neměli konzumovat denně, ale jednou za čas je to prostě lahoda, kterou musí ocenit každý masožrout:)

Ingredience pro 4 osoby:

4 hovězí steaky

cca 8 brambor
olivový olej
pepř
sůl
libovolná zelenina (v tomto případě mrkev a brokolice)

Postup:
Brambory nakrájíte na hranolky, dáte na pečící papír na plech, posolíte, pokapete olivovým olejem a pečete při 180°C cca 40 minut dozlatova. Steaky osolíte a opepříte a osmažíte na pánvi s trochou oliv. oleje (stačí cca 10 minut, záleží, jak moc je chcete propečený). Brokolici a mrkev nakrájíte na kousky a dáte na 10 minut napařit. A chlapácký jídlo je na světě!

Žádné komentáře:

Okomentovat